MOSMAN

A large extension to an existing family home, this project showed Capital are able to work successfully with friends and family. We completed this large project for close friends of the director, whilst maintaining a successful business relationship and keeping everyone happy throughout the process.

Demolishing the rear half of the building, Capital extended the living spaces, creating an open plan kitchen/living/dining area, as well as constructing a large first floor terrace and entertaining area. Where required ceilings and finishes were updated and modernised throughout with installation of new hardwood timber floors, in the existing part of the house, traditional details and features were protected, repaired and enhanced.

Capital worked hard to provide real value for money for the clients, we think the fact that they have remained close friends of the company and have recently asked us back to complete a second round of renovations shows we were successful to this end.

PROJECT DETAILS

ARCHITECT:

Jill Coombes

CONTRACT:

Fixed Lump Sum

TESTIMONIALS

  • "…We believe the most important reason for the success of the build was communication…"

    Capital…was engaged to undertake the significant renovation of our family home in Mosman. The work was carried out between June 2007 and February 2008.

    This was the first time we had ever undertaken a home renovation and with the cost, size and complexity of the build, we needed a partner whom we could trust and who had a reputation for quality in both the materials used and the build itself.

    We believe the most important reason for the success of the build was communication. We have no hesitation in recommending the team at Capital to any prospective client…

    Clients - Mosman